Blog | BREE | Virág minden mennyiségben… Blog – BREE

Blog

Ősz, tök, halloween:)

A töklámpás (Jack-lámpa) lett a halloween egyik legfontosabb jelképe. A monda szerint Jack egy részeges, de éles eszű naplopó volt, akinek sikerült megtréfálnia magát az ördögöt is. Miután a tivornyák végeztével az alvilági figura rendszeresen zaklatta őt, ezért Jack felcsalta egy hatalmas fa tetejére. Miután jó magasra mászott, egy keresztet vésett annak törzsbe, hogy ellenfelét így megakadályozza a lejutásban. Jack később elengedte az ördögöt, de megígértette vele, hogy nem kísérti őt többé. Halálakor a mennyországba csínytevései és haszontalan élete miatt nem engedték be, ám a pokolba sem találhatott otthonra – örök száműzetésre ítéltetett. Jack egy izzó fadarabot vihetett csak magával a pokol tüzéből, hogy ne kelljen vaksötétben kóborolnia. A lángokat egy takarmányrépából (melyet később az amerikaiak sütőtökre cseréltek) kivájt mécsesbe zárta, és a mai napi folytatja bolyongását a mennyország és a pokol kapuja között.

Jobline női karriernap 2017 – kiállítóknak virágdekoráció ajánlat

Teljeskörű virágdekorációs szolgáltatás több éves szakmai tapasztalattal és sok elégedett ügyféllel.
Legyen szó akár egy csokorról, egy asztaldekorációról vagy egy rendezvény dekorációjáról, keressen meg bátran egyedi igényével és Önre szabott ajánlatot kap. Hivatkozzon a Jobline Női Karriernapra és -10 % kedvezményt biztosítunk a rendezvény napjára rendelt virágdekorációból.
A szolgáltatás része a helyszínre szállítás és a dekoráció elhelyezése, valamint igény esetén a rendezvény végi elszállítás.
Remélem hamarosan Önt is az elégedett ügyfeleim között köszönthetem.
Kiss Brigi
Virágkötő

A kiállításon idén találkozhatsz BREE menyasszonyi csokorral is:)))

Az esküvői virágdekorációk készítése különleges helyet foglal el a szívemben, talán mert egy ilyen dekorációval kezdődött a BREE története, vagy mert ilyenkor valami igazán személyes és örökké emlékezetes virágköltemények készülhetnek. Mindig is úgy gondoltam, hogy a virág nélkülözhetetlen része egy esküvőnek, a virágok frissessége és szépsége tökéletesíti a ceremónia hangulatát, miliőjét.

A legsikeresebb dekorációim azok voltak, amikor a menyasszonnyal együtt találtuk ki, hogy ezen a csodálatos napon milyen legyen a menyasszonyi csokor, mégiscsak ez az “esküvői virágok királynője”. Természetesen utána következnek igény szerint a további kellékek, a vőlegény kitűzője, az egyedi autódísz, a koszorúslányok és a tanúk személyes díszei, a szülőköszöntő csokrok, valamint a ceremónia és az étterem virágdekorációja.

Szerencsére egyre több fiatal házaspár van, akik már megbíztak bennem és engem kértek fel esküvői virágdekorációjuk elkészítésére. Remélem Veled is bővül azok száma, akik a BREE-t választották!

Vedd fel Velem a kapcsolatot és kérj időpontot személyes találkozóra:)

Reggel 8 órakor a BREE fogadj örökbe egy virágcsokrot is kikerült a nagyvilágba:)

Ahol keresd: Budapest, XIX. Határ út környéke
Amit tegyél ha megtalálod: MOSOLYOGJ, csinálj egy selfiet a szemüvegben Te is:) küldd el Nekem facebookon, emailben, bàrhogy:)
Utána: NAGYON MOSOLYOGJ és vidd haza a meglepit, hogy mások is mosolyogjanak:P
Mit tegyél ha nem Te találod meg: likeold a BREE facebook oldalát, hogy legközelebb TE MOSOYLOGJ egy ilyen akciónál:P
#bree #fogadjorokbeegyviragcsokrot #viragotegymosolyert

Egy kis virág ma is legyen körülötted, dobd fel hűsítő limonádéd virágos jégkockákkal

Ha tetszik amit látsz, likeold a BREE facebook oldalt!
Ha pedig épp bármilyen virágdekorációra lenne szükséged, akkor kérj ajánlatot most!:D
BREE virágdekoráció ajánlatkérés: info@bree.hu vagy +36-70-7799-700

Kérj árajánlatot