Rendezvény, esküvő teljes virágdekoráció | BREE Rendezvény, esküvő teljes virágdekoráció – BREE

Rendezvény, esküvő teljes virágdekoráció

Az esküvői virágdekorációk készítése különleges helyet foglal el a szívemben, talán mert egy ilyen dekorációval kezdődött a BREE története, vagy mert ilyenkor valami igazán személyes és örökké emlékezetes virágköltemények készülhetnek. Mindig is úgy gondoltam, hogy a virág nélkülözhetetlen része egy esküvőnek, a virágok frissessége és szépsége tökéletesíti a ceremónia hangulatát, miliőjét.
A legsikeresebb dekorációim azok voltak, amikor a menyasszonnyal együtt találtuk ki, hogy ezen a csodálatos napon milyen legyen a menyasszonyi csokor, mégiscsak ez az “esküvői virágok királynője”. Természetesen utána következnek igény szerint a további kellékek, a vőlegény kitűzője, az egyedi autódísz, a koszorúslányok és a tanúk személyes díszei, a szülőköszöntő csokrok, valamint a ceremónia és az étterem virágdekorációja.
Szerencsére egyre több fiatal házaspár van, akik már megbíztak bennem és engem kértek fel esküvői virágdekorációjuk elkészítésére. Remélem Veled is bővül azok száma, akik a BREE-t választották!

“Kicsit féltem az elején, nagyon maximalista vagyok, nekem megfelelni, talán a legnehezebb a világon, sokat aggódtam, de a végeredmény amit kaptam, minden várakozásomat felülmúlta. Pont olyan volt, ahogy megálmodtam…köszönöm, hogy tökéletessé tetted az esküvőmet!”

Réka

“Köszönjük szépen, a helyszínből többet hoztál ki, mint amit valaha képzeltünk, a csokrom pont olyan volt, mint amit kértem, minden úgy valósult meg ahogy kértem. Külön köszönet az úszómécsesekért a tavon, az volt a személyes kedvenc:D “

Évi

“Szeretném még egyszer megköszönni a dekorációs munkáját. Mind a csokor, mind az asztali díszek nagyon ízlésesek, szépek voltak, úgy volt jó, ahogy elkészítette. Gondolok itt a szürke kövek helyetti levél díszre. A virágok is nagyon szépek és tartósak voltak. Nyugodt szívvel fogom ajánlani ismerőseimnek. További jó és alkotó munkát, szép napot kívánok!”

Marika

“Szia Brigi!
Köszönjük a csodaszép virágokat! Erika odáig volt. Annyira, hogy Igen-t mondott. Mindenki kérdezgette ki kötötte ezeket a csokrokat. Az ajándék asztaldíszeknek is nagy sikere volt.
Köszönjük!”

“Nem tudom eléggé megköszönni és nagyon hálás vagyok, hogy ilyen gyönyörű csokrot készítettél Nekem (pont olyan lett, amilyet elképzeltem), Attilának a virága is nagyon-nagyon szép lett. Az asztaldíszek is csodálatosak lettek nem győzök bennük gyönyörködni (elhoztuk mindet az étteremből). A csokromat kiraktam az asztalra, de behozom az irodába (mert itt állandóan látom) és amíg szép lesz csodálni fogom. Látszanak a virágokon, hogy szívvel lélekkel készítetted Nekünk és ezzel a mi NAGY napunkat még ünnepélyesebbé tetted. Köszönjük még egyszer nagyon örülök és hálásan köszönöm, hogy Te készítetted a dekorációt, gyönyörűségesek lettek és szívből gratulálok a munkádhoz.”

Zsuzsi és Attila

Kérj árajánlatot